Ένας έξυπνος τρόπος να

Επενδύσετε υπεύθυνα

Ψάχνετε μια επιλογή επένδυσης που βοηθά στη δημιουργία ενός καλύτερου αύριο για εσάς και τον κόσμο;
Σας καλύπτουμε

Τι είναι οι ESG επενδύσεις?

Οι επενδύσεις που βασίζονται στις αρχές της Περιβαλλοντικής, Κοινωνικής και εταιρικής Διακυβέρνησης (Environmental, Social and Governance) δίνουν στους πελάτες μας την ευκαιρία να αναπτύξουν τα χρήματά τους σε ένα πλαίσιο ηθικής επενδύοντας σε χρεόγραφα που εστιάζουν στη βιωσιμότητα, τη διαφάνεια και τη λογοδοσία.

Ευθυγραμμίστε το χαρτοφυλάκιό σας με τις αξίες σας

Όλα τα χαρτοφυλάκια της LifeGoals είναι χτισμένα γύρω από εταιρείες που αγωνίζονται να έχουν μια θετική επίδραση στο περιβάλλον, στους υπαλλήλους τους και στην κοινωνία ως σύνολο. Το σύστημά μας θα κατασκευάσει ένα αυτοματοποιημένο, πλήρως εξατομικευμένο χαρτοφυλάκιο από ETF (exchange traded funds) χαμηλής προμήθειας που διαφοροποιούνται σε όλη την αγορά, κάτι που σημαίνει ότι μεγιστοποιούμε τις αποδόσεις σας και ελαχιστοποιούμε τον κίνδυνο.

Περιβαλλοντική ευαισθησία
Μπορούμε να έχουμε έναν θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον όταν δουλεύουμε μαζί για να επενδύσουμε σε στρατηγικές που φέρνουν τον φυσικό μας κόσμο στο προσκήνιο. Όταν χτίζουμε τα χαρτοφυλάκιά μας, χρησιμοποιούμε τη δική μας λίστα εξαιρέσεων για να αφαιρούμε κλάδους ή/και επενδύσεις που έχουν αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον όπως, πυρηνικά όπλα, πετρέλαιο και εξορύξεις.
Κοινωνική υπευθυνότητα
Η επένδυση με έναν κοινωνικά υπεύθυνο τρόπο μπορεί να σημαίνει πολλά διαφορετικά πράγματα. Για τη LifeGoals σημαίνει ότι μέσω των χαρτοφυλακίων μας επιλέγουμε να υποστηρίζουμε εταιρείες και πρωτοβουλίες που εστιάζουν στη διαφορετικότητα των φύλων, στη φυλετική ποικιλομορφία, στο υγιές κα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, στα κοινωνικά δικαιώματα και σε άλλα κοινωνικά ζητήματα που απασχολούν και επηρεάζουν τον κόσμο μας.
Εταιρική διακυβέρνηση
Παρακολουθούμε τα ETF χρησιμοποιώντας τις δικές μας μετρήσεις στις οποίες περιλαμβάνονται δείκτες εταιρικής διακυβέρνησης. Με άλλα λόγια, εξασφαλίζουμε ότι τα ETF στα οποία επενδύουμε ελέγχουν αν οι υποκείμενες εταιρείες στις οποίες επενδύουν ακολουθούν κατάλληλες μεθοδολογίες εταιρικής διακυβέρνησης.
Παγκόσμια διαφοροποίηση
Η LifeGoals διαλέγει επενδυτικούς οργανισμούς από όλον τον πλανήτη προκειμένου να βρει εκείνα τα χρεόγραφα και εκείνες τις πρωτοβουλίες που ταιριάζουν καλύτερα με τις αξίες τις οποίες έχει δεσμευτεί να υπηρετεί. Τα χαρτοφυλάκιά μας περιέχουν χιλιάδες προϊόντα και εκατοντάδες χώρες.

Ολική Διαφάνεια

Our innovative tools give you the ability to look through our portfolio right down to the individual asset, how is that for transparent? Go ahead give it a try:
v

Τα χαρτοφυλάκιά μας κάνουν τη διαφορά
Επιπλέον του να ξέρετε που επενδύετε και σε τι, μπορείτε επίσης να βλέπετε πώς συνεισφέρουν τα χαρτοφυλάκιά μας στο περιβάλλον.

13

Οχήματα που οδηγήθηκαν σε ένα χρόνο

7

Κατανάλωση ενέργειας σπιτιών σε ένα χρονο

142

Βαρέλια πετρελαίου που καταναλώθηκαν

3

Ανακυκλώθηκαν αντί να καταλήξουν σε χώρο ταφής απορριμμάτων

4.2%

More exposure to gender diverse boards

Κάνετε τη διαφορά

Είστε περίεργοι να δείτε τον αντίκτυπο της επένδυσής σας; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Στο ταμπλό σας θα δείτε σε πραγματικό χρόνο στατιστικά σχετικά με τη θετική επίδραση που έχετε επιφέρει. Για παράδειγμα, μια επένδυση 2.500€ θα οδηγούσε στα ακόλουθα οφέλη.

621

Kilometers driven

18,689

Smartphones charged

7

Trash bags recycled instead of landfilled
Η χρήση κριτηρίων περιβαλλοντικής, κοινωνικής και εταιρικής διακυβέρνησης («ESG») ως επενδυτικές αρχές μπορεί να έχουν επίπτωση στην απόδοση του Κεφαλαίου. Η εξάρτηση από δεδομένα τρίτου προσώπου μπορεί να οδηγήσει σε εσφαλμένη αξιολόγηση ενός χρεογράφου ή ενός εκδότη βάσει των ESG κριτηρίων. Μπορεί επίσης να υπάρξει κίνδυνος εσφαλμένης εφαρμογής των ESG κριτηρίων στο Κεφάλαιο.

Ένας πιο έξυπνος και χαμηλού κόστους τρόπος να επενδύσετε

Με τα ESG χαρτοφυλάκιά μας, μπορείτε να νιώθετε σίγουροι ότι πληρώνετε χαμηλότερες προμήθειες για να επενδύετε ευσυνείδητα, αφού η προμήθεια διαχείρισης είναι της τάξεως του 0.75%.
Your account balance
1000
Our management & admin fee
0.63
per month
based on 0.75% fee

Με οποιαδήποτε επένδυση, το κεφάλαιό σας είναι εκτεθειμένο σε κίνδυνο. Ανάλογα με το ύψος του κινδύνου που επιλέγετε να αναλάβετε, η αξία του χαρτοφυλακίου σας με την LifeGoals Financial Services Limited μπορεί να μειωθεί καθώς και να αυξηθεί και μπορεί να λάβετε πίσω λιγότερα από όσα επενδύετε. Ο κίνδυνος είναι ένα αναπόφευκτο στοιχείο της επένδυσης. Η προηγούμενη απόδοση δεν αποτελεί εγγύηση για μελλοντικά αποτελέσματα ούτε είναι απαραίτητα ενδεικτική της μελλοντικής απόδοσης. Εάν έχετε αμφιβολίες σχετικά με το εάν μια επένδυση είναι κατάλληλη για εσάς, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας.