Ένας έξυπνος τρόπος να

Αυξήσετε τα χρήματά σας

Σας περισσεύουν κάποια έξτρα χρήματα; Γιατί να μην τα βάλετε να δουλεύουν για εσάς; Με τα κατάλληλα εργαλεία χρηματοοικονομικού σχεδιασμού και έξυπνη online παρακολούθηση στόχων, το να βάζετε στην άκρη λίγα για κάποιο χρονικό διάστημα μπορεί να μετατρέψει το κομπόδεμά σας σε ηγεμονικό απόθεμα.

Ώρα να αυξήσετε τα χρήματά σας;
Σας καλύπτουμε.

Χωρίς πολύπλοκες φόρμες για να ξεκινήσετε το πλάνο σας. Απλώς απαντήστε σε λίγες βασικές ερωτήσεις και θα μπορείτε να επενδύσετε σε μερικά λεπτά.

Θέσε τον στόχο σου

Μπορείς να αλλάξεις τις πληροφορίες του στόχου στο επόμενο βήμα.

Ο στόχος αυτός είναι !

Στόχος μου είναι να επενδύσω για χρόνια.

Σκοπεύω να συνεισφέρω τον μήνα

και να κάνω μια αρχική συνεισφορά

Με οποιαδήποτε επένδυση, το κεφάλαιό σας είναι εκτεθειμένο σε κίνδυνο. Ανάλογα με το ύψος του κινδύνου που επιλέγετε να αναλάβετε, η αξία του χαρτοφυλακίου σας με την LifeGoals Financial Services Limited μπορεί να μειωθεί καθώς και να αυξηθεί και μπορεί να λάβετε πίσω λιγότερα από όσα επενδύετε. Ο κίνδυνος είναι ένα αναπόφευκτο στοιχείο της επένδυσης. Η προηγούμενη απόδοση δεν αποτελεί εγγύηση για μελλοντικά αποτελέσματα ούτε είναι απαραίτητα ενδεικτική της μελλοντικής απόδοσης. Εάν έχετε αμφιβολίες σχετικά με το εάν μια επένδυση είναι κατάλληλη για εσάς, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας.