Ένας έξυπνος τρόπος να

Σχεδιάσεις το μέλλον σου

Πείτε μας την επόμενη μεγάλη ιδέα σας. Θα σας δώσουμε ένα οδικό χάρτη μέσα σε λίγα λεπτά. Οι διακοπές των ονείρων σας; Το αυτοκίνητο των ονείρων σας; Το σπίτι των ονείρων σας; Σας καλύπτουμε.

Ο οδικός σας χάρτης για τη χρηματοοικονομική ασφάλεια

Επέκταση | Συρρίκνωση

Στοχευμένη επένδυση

Το να θέτετε στέρεους στόχους που ξέρετε ότι μπορείτε να πραγματοποιήσετε είναι το κλειδί για να χτίσετε το χρηματοοικονομικό μέλλον που θέλετε. Η LifeGoals σας καθοδηγεί μέσα σε όλη την επενδυτική διαδικασία με ένα σύνολο διαισθητικών, διαδραστικών εργαλείων σχεδιασμού που θα λατρέψετε να χρησιμοποιείτε. Από το να αποφασίζετε τι θέλετε να πετύχετε και πόσο χρόνο και χρήμα πρέπει να επενδύσετε για να φτάσετε εκεί μέχρι να βλέπετε πόσο θα κερδίσουν οι επενδύσεις σας με την πάροδο του χρόνου.

Είμαστε 100% online, απόλυτα υπεύθυνοι, για τη διαχείριση των δεδομένων και με επιμονή στα θέματα διαφάνειας. Τα επενδυτικά μας εργαλεία είναι χαμηλού κόστους και χωρίς δεσμεύσεις και θα παραμείνουν έτσι για πάντα.

Κοινωνικά υπεύθυνη επένδυση

Τα χαρτοφυλάκια της LifeGoals λαμβάνουν υπόψη τις αξίες και τους στόχους σας. Έχουμε χτίσει τα χαρτοφυλάκιά μας γύρω από επενδύσεις που εστιάζουν σε υψηλά στάνταρντ περιβαλλοντικής, κοινωνικής και εταιρικής διακυβέρνησης έτσι ώστε όλοι να μπορούμε να κάνουμε αυτό που μας αναλογεί για έναν καλύτερο κόσμο.

Αυτά τα χαρτοφυλάκια έχουν τις ίδιες χαμηλές προμήθειες ώστε να πληρώνετε λίγα και ταυτόχρονα να αισθάνεστε όμορφα για τις επενδυτικές σας επιλογές.

Μάθετε περισσότερα

Προσωποποιημένοι στόχοι

Έχετε τα δικά σας όνειρα για το μέλλον και τον δικό σας τρόπο να τα πραγματοποιήσετε. Θέλετε να ταξιδέψετε περισσότερο; Θέλετε να αγοράσετε τελικά αυτό το εξοχικό που σας άρεσε; Ή μήπως σκέφτεστε να αποταμιεύσετε για τις δύσκολες ημέρες;

Οτιδήποτε και να θέλετε στη ζωή σας, η LifeGoals μπορεί να σας βοηθήσει να το αποκτήσετε με έξυπνα online εργαλεία προγραμματισμού που έχουν σχεδιαστεί να σας παρέχουν τον μέγιστο έλεγχο πάνω στα κέρδη σας.

Χαμηλός κίνδυνος, βελτιστοποιημένες αποδόσεις

Τα χαρτοφυλάκια της LifeGoals είναι επενδυμένα σε περισσότερα από 20.000 περιουσιακά στοιχεία κατανεμημένα σε περισσότερες από 100 χώρες. Αυτό το επίπεδο παγκόσμιας διαφοροποίησης σημαίνει ότι τα χρήματά σας είναι πολύ καλά προστατευμένα. Επίσης σημαίνει πως ότι βάζετε, επενδύεται περισσότερο μεγιστοποιώντας τις αποδόσεις σας.

Θέλετε να δείτε νούμερα; Δείτε την απόδοση του πραγματικού χαρτοφυλακίου μας.

Ψηφιακή εμπειρία σχεδιασμένη για χρήστες

Η ψηφιακή μας πλατφόρμα αναπτύχθηκε εσωτερικά για να καθοδηγεί τους χρήστες μέσα σε μια αδιάλειπτη διαδικασία καθορισμού στόχων με πολύ χαμηλή καμπύλη εκμάθησης. Το ταμπλό της LifeGoals σας διευκολύνει να παρακολουθείτε την πρόοδο των στόχων σας, να μεταβάλλετε ή να προσθέτετε νέους στόχους, να διαχειρίζεστε τις συνεισφορές και να λαμβάνετε λεπτομερή γνώση σχετικά με την επενδυτική σας στρατηγική οπουδήποτε και οποτεδήποτε θέλετε.

Μία σταθερή προμήθεια, όχι κρυφά κόστη

Η επενδύσεις με τη with LifeGoals είναι χαμηλού κόστους και απόλυτα διαφανείς. Χρεώνουμε 1% σταθερή ετήσια προμήθεια για τις επενδύσεις και 0,2% για τα αποταμιευτικά πλάνα. Μετά την αφαίρεση αυτών των προμηθειών, όλες οι αποδόσεις είναι για εσάς χωρίς κρυφά κόστη και δυσάρεστες εκπλήξεις στην πορεία.

Έτοιμοι να ξεκινήσετε; Δείτε τα πλάνα της τιμολόγησής μας.

Εμπειρία και αξίες

Η διαχείριση περιουσιακών στοιχείων αξίας εκατοντάδων εκατομμύριων μέσα σε μια διάρκεια τριάντα ετών μας έχει διδάξει πώς να τελειοποιούμε τα συστήματά μας, τις διαδικασίες και τη διαχείριση των ανθρώπων. Διαθέτουμε επενδυτικές υπηρεσίες με την υψηλότερη ποιότητα στην αγορά τις οποίες προσφέρουν με απαράμιλλο τρόπο αφοσιωμένοι επαγγελματίες.

Αλλά αυτό που οι πελάτες εκτιμούν περισσότερο σε εμάς δεν είναι τα νούμερα. Είναι η δέσμευσή μας στο να τους βοηθούμε να φτάνουν σε χρηματοοικονομικούς στόχους που σημαίνουν πολλά για αυτούς με ασφάλεια, αυτοπεποίθηση και διαφάνεια.

Επωφελήσου περισσότερο μακροπρόθεσμα

Δεν προσπαθούμε να πετύχουμε υψηλότερες αποδόσεις από αυτές της αγοράς. Στόχος μας είναι οι πελάτες μας να κερδίζουν περισσότερο μακροπρόθεσμα με βάση τον χρονικό ορίζοντα του στόχου και τις δυνατότητές τους. Αυτός για εμάς είναι ο βέλτιστος χρηματοοικονομικός σχεδιασμός.

Η στρατηγική αυτή σε προστατεύει από τυχόν διακυμάνσεις της αγοράς καθώς το πλάνο σου σχεδιάζεται με βάση τον επενδυτικό ορίζοντα που εσύ επιλέγεις, σύμφωνα με τις δυνατότητες και ανάγκες σου.

Δοκίμασε τώρα τον Υπολογιστή Στόχου LifeGoals και κάνε το πρώτο βήμα προς την επίτευξη του στόχου σου.

Ξεκίνα εδώ

Αρχική κατάθεση
ASPxLabel

Μηνιαία κατάθεση
ASPxLabel

Επίπεδο κινδύνου
 
*


* Assuming annualised returns since 01/01/2014

Ξεκινώντας με τη LifeGoals

Άνοιξε λογαριασμό εύκολα και γρήγορα, από το κινητό ή τον υπολογιστή σου. Η εγγραφή γίνεται ηλεκτρονικά χωρίς εκτύπωση εγγράφων ή προσωπική συνάντηση για υπογραφές.

1 Θέστε έναν στόχο
2Αποκτήστε πλάνο
3Πραγματοποιήστε το
Έχετε μια καλή ιδέα; Πείτε μας ποια είναι, πόσα χρήματα μπορείτε να βάζετε στην άκρη και πότε θέλετε να φτάσετε στον στόχο σας. Είστε ένα κλικ μακριά από το προσωπικό σας πλάνο.

Πόσο εφικτοί είναι οι στόχοι σου;

Δες ποιο είναι το κατάλληλο πλάνο για σένα

Απλά επένδυσε

Συνταξιοδότηση

Το σπίτι των ονείρων μου

Αγόρασε αυτοκίνητο

Σπουδές

Ταξίδεψε τον κόσμο

Ταμείο έκτακτης ανάγκης

Άλλος στόχος

Με οποιαδήποτε επένδυση, το κεφάλαιό σας είναι εκτεθειμένο σε κίνδυνο. Ανάλογα με το ύψος του κινδύνου που επιλέγετε να αναλάβετε, η αξία του χαρτοφυλακίου σας με την LifeGoals Financial Services Limited μπορεί να μειωθεί καθώς και να αυξηθεί και μπορεί να λάβετε πίσω λιγότερα από όσα επενδύετε. Ο κίνδυνος είναι ένα αναπόφευκτο στοιχείο της επένδυσης. Η προηγούμενη απόδοση δεν αποτελεί εγγύηση για μελλοντικά αποτελέσματα ούτε είναι απαραίτητα ενδεικτική της μελλοντικής απόδοσης. Εάν έχετε αμφιβολίες σχετικά με το εάν μια επένδυση είναι κατάλληλη για εσάς, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας.