Ένας έξυπνος τρόπος να

Απολαύσεις τα χρυσά σου χρόνια

Έχεις ένα κομπόδεμα. Γιατί να μην το κάνεις μεγαλύτερο; Θα σε βοηθήσουμε να εξοικονομήσεις χρήματα για μια πιο άνετη συνταξιοδότηση σε μόλις λίγα λεπτά με έξυπνα διαδικτυακά εργαλεία σχεδιασμού αλλά και με την υποστήριξη που χρειάζεσαι για να αυξήσεις το κεφάλαιό σου.

Ονειρεύεσαι μια άνετη συνταξιοδότηση;
Είμαστε δίπλα σου.

Χωρίς πολύπλοκες φόρμες για να ξεκινήσετε τον σχεδιασμό. Απλώς απαντήστε σε λίγες βασικές ερωτήσεις και θα σας δείξουμε τη βέλτιστη χρηματοοικονομική διαδρομή για να πετύχετε τον στόχο σας..

Θέσε τον στόχο σου

Μπορείς να αλλάξεις τις πληροφορίες του στόχου στο επόμενο βήμα.

Ημερομηνία γέννησης:
xv
Αναμενόμενη ηλικία συνταξιοδότησης:
Μηνιαία συνεισφορά:
Άλλο αναμενόμενο εισόδημα κατά την αφυπηρέτηση:
!
Τυχόν εφάπαξ ποσό στην αφυπηρέτηση:

Με οποιαδήποτε επένδυση, το κεφάλαιό σας είναι εκτεθειμένο σε κίνδυνο. Ανάλογα με το ύψος του κινδύνου που επιλέγετε να αναλάβετε, η αξία του χαρτοφυλακίου σας με την LifeGoals Financial Services Limited μπορεί να μειωθεί καθώς και να αυξηθεί και μπορεί να λάβετε πίσω λιγότερα από όσα επενδύετε. Ο κίνδυνος είναι ένα αναπόφευκτο στοιχείο της επένδυσης. Η προηγούμενη απόδοση δεν αποτελεί εγγύηση για μελλοντικά αποτελέσματα ούτε είναι απαραίτητα ενδεικτική της μελλοντικής απόδοσης. Εάν έχετε αμφιβολίες σχετικά με το εάν μια επένδυση είναι κατάλληλη για εσάς, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας.